Dag 3 in Beijing

25 april 2018 - Beijing, China

de chinese muurWe hebben een drukke dag voor de boeg, dus om 8 uur in de bus. Zoals beloofd naar de chinese muur. Wat een volk zeg! Dus in optocht naar boven. Ik denk dat we zo een 500 meter geklommen hebben toen we tegen een hek aan liepen. Jaa.. ook hier wordt gebouwd. Rustig naar beneden gelopen genietend van het mooie uitzicht. Na de lunch brengen we een bezoek aan het zomerpaleis. Een groot complex met tempels gebouwd voor de keizer die hier alleen in de zomer verbleef. Goed vertoeven zo aan het water. Later in de middag gaan we nog naar DSC_0102een acrobatenshow. Dat heeft geen uitleg nodig toch? Een prachtige kleurrijke show. Wat zijn die mensen lenig zeg! Een minpuntje voor mij hier is het sanitair. Zelfs hier bij de acrobatenshow geen gewoon toilet maar een "gat"in de grond. Het is even wennen voor de dames......Wat ook wennen is het eten met stokjes. Ron heeft het aardig onder de knie. Ik moet nog even verder oefenen.......

Foto’s

4 Reacties

 1. Robert Moranc:
  25 april 2018
  Wow !
 2. Monique:
  25 april 2018
  Geweldig toch? En als met stokjes eten lastig blijft moet je er gewoon een elastiekje om doen met een papiertje ertussen. Werkt prima!
 3. Marco:
  26 april 2018
  Je weet hoe gargantuesque die muur is in een pittig landschap..maar als je hem nu op de geweldige foto ziet moet je toch slikken en denken aan al die arme steensjouwende bouwvakkers cq slaven toen. Enorm!
 4. Ma:
  26 april 2018
  Dat ziet er goed uit en een mooie show dat is weer genieten groetjes Ma